SPONSOR overzicht Compressor Service Techniek

 

Voor de uitbreiding van ons solar park boven op het gebouw hebben we omvormers nodig. De omvormers zijn volledig gesponsord door CST. Er zijn een aantal clubleden ook bezig geweest met de montage op rails en dit spulletje die daar voor nodig zijn worden ook allemaal gesponsord door CST.

 

 

 

 

Begin dit jaar (2019) heeft CST een complete Multiplex Funcub en een een Easyglider geschonken aan de club. De vliegtuigen zijn toegevoegd aan de leerlingen vloot en kan door aspirant vliegers worden gebruikt.

 

 

CST heeft een bijdrage gedaan bij de nieuwe omvormer (12V naar 230V) in het clubgebouw. De oude was te klein (vermogen) en was aan vervanging toe.

CST heeft een  nieuwe accu gesponsord voor de tractor. Deze was door de jaren heen aan vervanging toe   Harry heeft een nieuwe geschonken aan de club. Plus een nieuwe druppel lader om deze te voorzien van de nodige lading. Verder sponsort Harry ook regelmatig de diesel die benodigd is om de tractor te gebruiken voor het gras maaien. 

 

Harry heeft 100 euro (Nov 19) in de kas gedaan voor de club

 

Het bedrijf CST heeft een project geïnitieerd om tegen reductie een LT-200 zwever aan te schaffen. 10 actieve leden hebben hier aan meegedaan en enkele LT-200's zijn al "ge-maidend"