Nieuwspagina 2021 Voor leden - door leden

Het nieuws op deze pagina wordt regelmatig aangevuld, maar blijft afhankelijk van de leden inbreng. Stuur gerust een e-mailtje:  

Begin februari 2021 - Opruimen 

De vaste mensen die ons veld onderhouden, Jos Bekhuis, Frans Rolefes, Ton Butterhof en Wil Domingo, hebben deze maand de daad bij hun woord gevoegd en eens flink “de bezem door ons onderkomen gehaald”! Er is stevig schoon gemaakt en onnodige spullen zijn opgeruimd.

De tractor-stalling is opgeruimd en aangeveegd en ook de berging en kantine zijn onder handen genomen en ook iets anders ingedeeld. Daardoor is alles weer netter en overzichtelijker geworden. Een prettige verbetering. De overtollige spullen, die niet meer de interesse van de diverse leden hadden, zijn tenslotte per aanhanger afgevoerd. Hieronder een foto-impressie

Onze dank aan deze toffe “opruimers” En nu maar hopen, dat het zo netjes blijft!

 

14 februari 2021 - Sneeuwvliegen

Blijkbaar duurt de winter te lang voor sommige leden en kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Han heeft de stoute (winter)schoenen aangetrokken en is naar het veld gegaan. Natuurlijk ligt er sneeuw! Maar met zijn sleetjes onder de vliegtuigen kan hij opstijgen en landen. Hierbij een impressie: