Sponsoring

Op deze pagina vindt u bedrijven die onze club een warm hart toedragen en onze club geld,  maar ook complete modellen (vliegtuigen) schenken. Elke vorm van sponsoring wordt goed besteed om (jonge) piloten op te leiden en/of voor het onderhoud van ons vliegveldje en clubgebouw. Een opsomming vindt U hier en de verwijzing naar de info:

Compressor Service Techniek (CST) is opgericht door Harry Schiphorst, die nog steeds werkzaam is als Technisch directeur binnen het bedrijf. CST heeft jarenlange ervaring op gebied van compressoren; al in 1999 hebben wij het pand aan de Bedrijvenstraat 9 in Wierden betrokken en ook in de 10 jaar daarvoor hebben wij vanaf een andere locatie werkzaamheden op gebied van compressoren uitgevoerd.

Door de jaren heen heeft Compressor Service Techniek een prominente reputatie opgebouwd gebaseerd op zeer veel technische kennis en praktische ervaring. Met andere woorden, wij weten waar we over praten en uw compressor is bij ons in goede handen! Daarbij staan service, kwaliteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

Homepage CST         CST Sponsor overzicht

Harry Schiphorst Alles onder een dak

...............

 

Schiphorts Holding  Sponsor overzicht